Otkup iPhone telefonaOtkup iPhone 12 telefona

Otkup iPhone 12 telefona

 

Najkvalitetnija i najbezbednija iPhone 12 mobilnih telefona moguća je i u Srbiji – na jednom mestu u X mobile servisu. 

Iako je ovo relativno nov telefon kako na našem tako i na svetksom tržištu, većina specijalizovanih radnji još uvek ne vrši otkup ovih telefona dok se oni ne „pokažu“ kako treba. Međutim, to nije slučaj sa napom kompanijom jer svim korisnicima ovih teleona koji su kupili ovaj uređaj i žele da ga prodaju – nudimo najbolje otkupne uslove. 

Dugi niz godina smo u poslu, uspešno se bavimo otkupom iPhone 12 telefona tako da iza imena naše kompanije stoje mnogobrojni zadovoljni klijenti (u ovom slučaju prodavci) kao i mnogobrojni otkupljeni telefoni. 

S obzirom na činjenicu da je ovo jedan od premium telefona, svesni smo i njegove tržišne cene, a za sve vas koji se iz bilo kog razloga odlučujete da prodate svoj uređaj – stojimo na raspolaganju. 

Redovno pratimo svetku mobilnu industriju, tako da ćemo vam ponuditi najbolej otkupne cene, svakako mnogo povoljnije od konkurencije, a ukoliko nam ne verujete – jednostavnim pozivom to i proverite. Stojimo vam na raspolaganju. 

Ukoliko niste sigurni koja je tržišna cena vašeg mobilnog telefona, naš stručni tim sa dugogodišnjim isksutvom će besplatn izvršiti procenu, i ukoliko ste se odlučili da prodate reći vam realnu cenu tako da nećete dozvoliti mnogim kupcima da vas zavaravaju – jer telefon vredi onoliko u kakvom je stanju i koji je nivo očuvanosti svakako. 

Za sve vas koji posetujete iPhone 12 telefon i želite da ga prodate iz bilo kog razloga – na pravom ste mestu – stojimo vam na raspolaganju u svako doba dana. 

Jedan od najpopularnijih trenutno telefona na svetkom tržištu svakako je iPhone 12 koji je pružio potpuno novi doživljaj korišćenja pametnih telefona. Bez obzira na stanje i ispravnost vašeg uređaja, mi smo tu da ukoliko ste rešili da prodate svoj uređaj mi vama ponudimo najbolju tržišno otkupnu cenu. 

Otkup telefona vršimo na teritoriji cele Srbije, ali ukoliko ste u Beogradu u svakom trenutku možete doći do našeg predstavništva. Najbolje je da koristite kontakt formu preko sajta ili neki od drugih vidova komunikacije (poziv, sms) zakažete sastanak sa našim predstavnikom i dogovorite procenu telefona. 

Sama procena telefona je potpuno besplatna za vas kao prodavca, a mi ćemo vam u tom trenutku na osnovu svih parametara kao i kretanju cene na svetkom i srpskom tržištu ponuditi najbolje uslove otkupa. 

Najviše  realne cene za otkup iPhone 12 telefona na jednom mestu – uverite se i kontaktirajte nas već odmah