X MOBILE SERVIS MOBILNIH TELEFONA

X Mobile servis mobilnih telefona vam nudi profesionalnu i brzu uslugu servisa telefona. Profesionalno obuceno osoblje za popravke svih modela mobilnih telfona i najnoviji alati nas izdvajaju od drugih.

X Mobile servis telefona nastao je 2015 godine  u zelji da svim korisnicima mobilnih telefona i tablet uredjaja omoguci servisiranje svojih uredjaja po najvisim standardima ali i najpovoljnijim cenama.

Trudimo se da na popravkusvog mobilnog telefona ili tablet uredjaja ne smete cekati danima ili nedeljama kao u vecini servisa. X Mobile servis telefona Vam nudi jedinstvenu uslugu BRZI SERVIS TELEFONA . X Mobile Vam omogucava da Vas mobilni telefon bude popravljen i za samo par satiu vecini slucajeva.

  • Brza i kvalitetna usluga servisa telefona.
  • Strucno osposobljeno osoblje za servis svih modela telefona.
  • Kvalitet koji se prepoznaje.
  • Servistelefona u koji mozete imati poverenje.
  • Garantovana sigurnost svih vasih podataka.

Profesionalno i brzo resavamo svaki kvar i problem na vasem mobilnom telefon. Ukoliko imate bilo kakav problem sa telefonom kontaktirajte nas.

– X MOBILE SERVIS TELEFONA –

STA VAM TO MI NUDIMO

Garantovana sigurnost vasih podataka

Zivimo u vremenu kada  mobilni telefon dosta koristimo i uvek nam je na dohvat ruke, a samim tim imamo i dosta osetljivih podataka u telefonu.

Da li ste se ikada zapitali sta ako neko u servisu vidi moje mailove, neku lozinku ili fotografije?

Verujemo da ce Vam posle odgovora na ovo pitanje biti lakse. Sa X MOBILE servisom telefona mozete biti bezbrizni. Mi Vam garantujemo za bezbednost i sigurnost svih podataka koji se nalaze u Vasem mobilnom telefonu tokom servisiranja mobilnog telefona.

Najbrzi servis telefona

X MOBILE servis telefona Vam nudi najbrzu mogucu uslugu servisa telefona gde ce Vas telefon u najvecem broju slucajeva biti popravljen za samo par sati .

Kvalitet koji se prepoznaje

Nas cilj je da nasi korisnici budu zadovoljni nasim uslugama. Zadovoljstvo korisnika, ispunjavanje najvisih standarda kada je u pitanju servis mobilnih telefona je ono sto Vam nudimo.

Servis na svim lokacijama u Srbiji

Bez obzira gde se nalazite u kom mestu u Srbiji  mozete nam poslati svoj uredjaj na servis. X Mobile servis  otklonice svaki kvar u roku od 48sati od kadaposaljete uredjaj.

Nalazimo se u centru grada

Servis X Mobile se nalazi u samom centru Beograda u Takovskoj ulici, preko puta Radio Televizije Srbije.

Servis u koji mozete imati poverenje

X Mobile je servis u koji mozete imati poverenje. Svi podaci u Vasem telefonu u toku servisa telefona su bezbedni i sigurni. Sa nama je Vas telefon je u sigurnim rukama.

Imate pitanje za nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje za nas mozete nas kontaktirati na nas broj telefona ili na meil adresu. Nas tim je tu da na sva Vasa pitanje odgovori u sto kracem roku.

Zakazivanje servisa telefona

– X Mobile servis telefona vam nudi uslugu zakazivanja servisa svog mobilnog telefona. Kako bi servis vaseg telefona trajao sto krace zakazite uslugu servisa. –

Drugi o nama

Ljubazno i profesionalno. maksimalno su mi izasli u susret. Moj telefon je popravljen za sam sat vremena. Sve preporuke za X MOBILE

Marija Jovanovic

Vise puta sam koristila usluge servisa X mobile i svima bih preporucila. Uvek su spremni da izadju u susret.

Jovana Kojic

Profesionalci u svom poslu. Preporucio bih svima X mobile servis.

Marko Mirkovic

Posto nisam iz Beograda postom sam poslao telefon na servis posto u mom mestu niko nije mogao resiti problem. Popravili su ga i vratili nazad istog dana.

Jovan Maric