Folije za zaštitu ekrana na telefonima

Bilo da ste kupili nov ili polovan telefon, ili jednostavno nakon određenog perioda korišćenja želite sigurnost i bezbednost za svoj uređaj – rečenica koju uglavnom čujete u svojoj glavi jeste – „Kakva zaštita za ekran je najbolja za moj telefon?“ 

Međutim u moru ponuda raznih vrsti zaštita za sam ekran mobilnog telefona, kod korisnika nastaje i glavobolja jer ni jedna konkretna ponuda zaštite ne daje i konkretne odgovore. 

Na taj način vi kao korisnik ostajete uskraćeni za odgovore na pitanja – Koliku zaštitu zaista dobijate, koje vrste sve zaštite ekrana sve postoje, koja je najbolja zaštita za moj model telefona? 

Neki korisnici mobilnih telefona imaju teoriju kako je sada sa novim uređejima koji imaju gorila staklo i nije potrebna folija ili neki drugi vid zaštite. Oni svakkao nisu u pravu, jer ovo staklo nije nije neuništivo niti u potpunosti ima otpor na razne vrste grebanja, udarce. 

Na osnovu našeg iskustva iz servisnog centra X mobile preporuka je svakako da, iako imate neki tip gorila stakla na svom telefonu, obavezno stavite zaštitu na sam ekran – jer on nije otporan niti na grebanje ali ni na udarce i lako može doći do oštećenja. 

Zamena ekrana svakako je mnogo veći finansijski izdatak nego kupovina zaštitne folije za vaš telefon 

Ono što je svetski trend kada je u pitanju kvalitetna i sigurna zaštita za ekran mobilnog telefona jeste hidrogel folija. 

U pitanju je mekani hidrogel zaštitnik ekrana koji je najpravljen od TPU ili PET materijala, otporan na otiske prstiju, sa visokim novoom izdržljivosti. Sama folija, koja je napravljena od tankog materijala, teško da će bilo kom korisniku predstavljati problem prilikom svakodnevnog korišćenja – a golim okom je gotovo pa neprimetna tako da će samo vlasnik uređaja znati da ima najbolju zaštitu ekrana na svom telefonu. 

Hidrogel folije su se trenutno na svetkom tržištu mnogo bolje pokazale čak i od stakla – kaljenog stakla koje je neko vreme važilo za najbolji vid zaštite. 

Međutim, s obzirom na iskustva korisnika,upravo su se hidrogel folije pokazale mnogo bolje i efikasnije s obrzom na to da imaju debljinu od svega 0,2 milmetra, što nudi maksimalnu zaštitu čak i od oštrih predmeta – dok to nije slučaj sa staklom. 

Ukoliko bismo vam rekli da hidrogel folija je idealna bukvalno za sve mobilne telefone – to svakako i mislimo

Ova folija se odlično pokazala jer zahvaljujući svom sastavu i načinu postavljanja kao idelna za uređaje koji imaju zaobljene ivice, a vi kao korisnik budete zadovoljni. 

Svakako je problem kod većine zaštitnih folija taj što se nakon određenog vremena vide tragovi korišćenja na samom ekranu, ali i što je veoma teško istiskati vazduh – pa se i prašina primećuje nakon određenog perioda korišćenja.

S obzirom na to da je korisnicima na raspolaganju najsavremenija metoda postavljanja ove folije, X mobile servis, svakom korisnicku garantuje bezbedno postavljanje hidrogel folije – tako da će ona biti postavljena bukvalno od ivice do ivice, a vaš ekran zaštićen 100%. 

Upravo su se hidrogel folije pokazale i kao idealne prilikom svakodnevnog korišćenja, štiteći telefon od ogrebotina (čak i onih banalnih) pa i do određenih oštećenja nastalih nakon padova ili nekih drugih fizičkih oštećenja. 

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama za precizno sečenje korisnicima u Srbiji pruža se mogućnost da u X mobile servisu po najpovoljnijoj ceni postave zaštitnu foliju za sve tipove mobilnih telefona. 

 

 

Hidrogel folije