Otkup Xiaomi telefonaotkup xiaomi mi 10 telefona

Otkup Xiaomi Mi 10 telefona

 

Serija Xiaomi MI10 telefona se od svojih prethodnika razlikuje pre svega u kvalitetu kamere, konfiguraciji memorije kao i kapacitetu same baterije. Kao i vеćina premijum teleffona koji su izašli u 2020. Godini, i ovi uređaji nude bežično punjenje, a veličina OLED ekrana od 6,5 inča i procesor Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 nude visok nivo perekcije prilikom samog koriščenja. 

 

Da li neko radi otkup Xiaomi MI 10 telefona?

S obzirom na to da je kineska kompanija Xiaomi poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući svojim uređajima stekla reputaciju proizvođača čiji telefoni u skoro pa svim kategorijama spadaju u uređaje koje kupci najviše vole kada je u pitanju odnos cena – kvalitet, interesovanja ima. 

 

U Srbiji se više od 2 godine prodaju ovi uređaji, a naša kompanija je među prvim prepoznala ekspanziju ovih telefona – te je i omogućila najbolji i najpovoljniji otkup ovih uređaja. 

 

Za sve oni koji tragaju za najboljim otkupom Xiaomi MI 10 telefona – ovo je prava adresa

 

Bavimo se otkupom Xiaomi uređaja od njihovog pojavljivanja na srpskom tržištu, imamo dosta iskustva da procenimo i prepoznamo kvalitet koji nagradmo dobrom otkupnom cenom. 

Ukoliko ste vi vlasnik Xiaomi MI 10 premijum telefona koji je  početkom 2020. G

odine izašao na tržište telefona i želite da ga prodate – stojimo vam na raspolaganju. 

 

Zaključan telefon da li je moguće prodati? 

 

Mnoge kompanije (telekomunikacione kao i prodavnice tehničkih uređaja) su omogućile kupovinu ovig uređaja na rate. Međutim to vas ne sprečava da prodate svoj telefon ukoliko želite, čak i pod uslovom da je on zaključan. Do njegovog zaključavanja vrlo je lako doći ukoliko ste sam uređaj kupili preko nekog od mobilnih operatera u Srbiji (telenor, MTS ili VIP) ali to vas ne sprečava da uređaj prodate. Naravno ukoliko želite, problem ne predstavlja ukoliko vam je telefon i dalje pod ugovornom obavezom kod nekog od ovih operatera, ili ste ga kupili preko administrativne zabrane odnosno rata u nekoj od prodavnica tehničke robe. 

 

Najbolji otkup Xiaomi MI 10 telefona u Srbiji 

 

Dostupni smo za vas svakog dana u nedelji, nebitno da li je radni dan ili vikend. Stojimo vam na raspolaganju ukoliko želite da prodate ovaj uređaj, a ono što vam nudimo jeste profesionalna procena kao i maksimalno angažovanje našeg stručnog tima kako biste dobili najbolju otkupnu cenu. 

 

Novac za samo par minuta 

 

Nema rokova koje morate da čekate prilikom otkupa telefona. Dovoljno je samo da, pre svega, zakažete procenu svog uređaja  i ukoliko vam cena bude odgovarala dobijate novac istog trenutka. Nema skrivenih troškova za vas, procena je potpuno besplatna, a vi ćete kao prodavac dobiti najbolju moguću otkupnu cenu jer zaista plaćamo najviše. 

 

Bavimo se otkupom novih, pod ugovovorom, zaključanih odnosno kodiranih telefona ili onih koji su kupljeni u inostranstvu – sve to radimo transparentno, kvalitetno i na vaše zadovoljstvo. 

 

Plaćamo bolje od konkurencije

 

Pre svega jer smo dugo dostupni na tržištu otkupa mobilnih telefona, a konkretno sa Xiaomi uređajima smo krenui među prvima u Srbiji. Pratimo redovno sve novitete u mobilnom svetu i na osnovu toga vama kao prodavcu pronalazimo i nudimo najbolju otkupnu cenu za Xiaomi MI 10 telefona.