Otkup Samsung telefonaotkup samsung note 20 i 20 ultra

Otkup Samsung Note 20 i Note 20 Ultra telefona

 

Kompanija Samsung je uređajima iz ove serije telefona obratila pažnju prvenstveno na biznis korisnike, kojima je pružila kvalitetnije korišćenje od Galaxy S20 Ultra telefona izašlih pre otprilike oko pola godine. Stariji brat iz ove serije, Note 20 Ultra uređaj ima najnoviji Qualcomm Snapdragon procesor, ali ibrojna unapređenja za S Pen. Što se tiče samog displeja oba uređaja dolaze sa 120Hz, ali i podršku za microSD karticu, brzo punjenje, takozvanu IP68 otpornost na vodu i prašinu kao i opciju za bežično punjenje uređaja. 

 

Generalno slični proizvodi što se tiče osnovnih karakteristika, razliku se po takozvanoj S Pen. Upravo ova olovčica je nešto što će za vas, kao korisnika, učiniti posebnu pogodnost kao i zgodan način bilo da unesete podatke ili da imate komunikaciju sa samim telefonom. 

Sa ovim uređajima niste napravili grešku, ali pazite da ne napravite grešku prilikom prodaje

Na otkupnom tržištu ovih mbilnih uređaja u Srbiji ne postoji pravilo, retko ko ceni ovaj telefon same performanse kao i njegovu cenu prilikom kupovine samog uređaja. Zbog toga vam predlažemo da, ukoliko ste se odlučili, za prodaju neka od ova dva uređaja – otkup proverite profesionalcima. 

 

Šta je bitno prilikom otkupa? 

 

Kako biste znali kome da poverite posao otkupa ovih uređaja, potrebno je i da znate koja su osnovna pravila prilikom otkupa. Dakle, bitno je da se pre svega uradi profesionalna procena uređaja na osnovu njegove starosti, servisnih intervencija, funkcionalnosti, estetske očuvanosti kao i načina kupovine. 

 

Način kupovine može u mnogome umanjiti cenu 

 

Da, dobro ste pročitali. Jer dosta ovih modela se prodaje preko ugovorne obaveze kod nekog od telekomunikacionih operatera koji sa druge strane uslovljavaju vas kao kupca. Naime, prilikom ovakve kupovine, vaš uređaj je nakon toga i zaključan za korišćenje na nekoj drugoj mreži te ukoliko svoj uređaj pokušate da prodate na nekom od sajtova koji su specijalizovani za postavljanje malih oglasa – vaši kupci će pokušati da vam na sve moguće načine umanje cenu jer su druga mreža. 

 

Ukoliko želite da prodate zaključan telefon – mi vam stojimo na raspolaganju, jer kod nas nije ovo jeidni faktor prilikom same procene uređaja. 

 

Otkup zaključanih Samsung Note 20 i Note 20 Ultra telefona – po najpovoljnijim cenama

 

Bez obzira koji uređaj da ste odabrali za kupovinu, sigurni smo da niste napravili grešku – jer je on ispunio sva vaša očekivanja i potrebe. 

 

Ukoliko je došlo vreme da prodate telefon – pronađite najbolji otkup 

 

U našoj kompaniji nema uslovljavanja što se tiče samog otkupa, potrebno je najpre da zakažete besplatnu procenu uređaja (koju će realizovati stručni tim sa dugogodišnjim isksutvom) i nakon toga ćete dobiti svoj novac bez odlaganja. 

 

Ne želimo da postoji ni jedna prepreka kako biste zaradili sa otkupom Samsung Note 20 ili otkupom Samsung Note 20 Ultra telefona

 

Zbog toga vam stojimo na raspolaganju sedam dana u nedelji ukoliko ste rešili da prodate neka od ova dva modela, kako biste na vreme reagovali pre nego što cena bude umanjena. Upravo, zahvaljujući konstantnim razvitom mobilniih telefona, premijum telefoni veoma brzo opadaju sa cenam – što nam kao kupcima i odgovara, ali ukoliko ste u situaciji da prodajete svoj telefon i tražite otkup Samsung Note 20 ili otkup Samsung Note 20 Ultra telefona – bitna je brzina i provereno reagovanje. 

 

Naša kompanija posluje dugi niz godina i specijalizovana je, između ostalog, i za otkup ova dva modela. Iza našeg dugogodišnjeg postojanja je na hiljade zadovoljnih klijenata, koji su bili spremni za proesionalan i kvalitetan odnos prilikom same prodaje. 

 

Brzi keš za telefon – ne za kredit 

 

Nećemo vam ponuditi brzi keš kredit, ali vam zato nudimo brzi keš za telefon koji želite da nam prodate. Dakle, nema nepotrebnog čekanja – jednostavno novac od prodaje će biti u vašem novčaniku već par minuta nakon izvršene provere odnosno procene samog uređaja.