Otkup Oneplus telefonaotkup oneplus 8 i 8 pro telefona

Otkup One Plus 8 i 8 pro telefona

 

Kompanija OnePlus je u 2020 godini predstavila sgeneraciju svojin jaboljih telefona nazvanih 8 i 8 Pro, a cena i kvalitet je nešto što je odmah zapalo za ovo svih korisnika. 

U suštini i navikli smo od ove kompanije da nam svake godine predstavi neke od najuzbudljivijih i najzanimljivih Android telefona, a što se tiče modela OnePLus 8 i OnePLus 8 Pro možemo reći da su svi korisnici maksimalno oduševljeni jer predstavljaju dobro ažuriranu verziju OnePLus 7T modela iz 2019 godine. 

 

Ovo su definitivno sve najbolje karakteristike Oneplus telefona i korisnici ih sa ponosom predstavljaju kao najprestižnije pametne telefone do sada, a i cena im je poprilično visoka. 

 

S obzirom na njihovu tržišnu cenu – otkup može biti dobar

 

To vam govorimo kakvo je stanje u ovom trenutku, dakle interesovanje i dalje vlada za ove uređaje, tržišna cena je dobra što znači da ukoliko želite da prodate neke od ova dva telefona – sada je pravo vreme. Ne možemo vam, nažalost, garantovati tako dobru otkupnu cenu za nedelju, dve ili mesec dana jer ste i sami svesni da se cene uređaja konstatno menjaju na tržištu – ali u ovom trenutku je najbolje da nas pozovete

 

Pozovite nas jer vam nudimo najbolju otkupnu cenu za OnePLus8 i OnePlus 8 Pro telefon 

 

Ne brinite da li je vikend ili radni dan, za vas smo tu sedam dana u nedelji. Za početak koristite neku od kontakt formi sa našeg sajta ili nas jednostavno pozovite na neki od brojeva telefona i zakažite svoju besplatnu procenu. 

Kako biste što bolju otkupnu cenu za svoj uređaj dobili molimo vas ponesite sve originalne delove, mislimo tu pre sveg ana prateću opremu kao i na originalnu kutij – jer ćete na taj način umnogome uvećati samu otkupnu cenu. 

 

Novac vam je dostupan odmah 

 

Ne zalazimo u razloge vaše prodaje, verujemo da dobro znate zbog čega želite da se odreknete telefona iz ove serije, ali smo tu da vam pomognemo kako biste dobili što bolju otkupnu cenu. Dakle, bilo da želite da kupite novi telefon ili novac želite da preusmerite na drugi način – mi vam nudimo najbolje otkupne cene u Srbiji. 

 

Novac će vam biti dostupan odmah nakon izvršene procene uređaja, tako da nećete morati da čekate na samu realizaciju. 

 

Otkupljujemo sve vrste telefona

 

Ne brinte se ukoliko ste svoj telefon kupili na rate ili možda preko ugovorne obaveze – jednostavno je i za vas ukoliko želite da prodate svoj uređaj. Ne želimo da vas uslovljavamo da je potrebno i da telefon radi na sve mreže, jer nam je jasna činjenica da se veliki broj ovih skupocenih uređaja kupovao preko ugovorne obaveze, a s tim u vezi sami telefoni su i zaključani. Zbog toga, ukoliko imate telefon koji je zaključan na neku od mreža u Srbiji, ili ste kupili telefon u inostranstvu – ne brinite i za vas imamo najbolje otkupne cene OnePlus 8 i OnePlus8 Pro telefona. 

 

Dovoljan je samo jedan vaš poziv

 

Pozovite nas, dogovorimo pre svega procenu vašeg uređaja koja se određuje na osnovu samog stanja, datuma i načina kupovine i eventualno nekih servisnih intervencija kao i same estetike – i preuzmite svoj novac za uspešnu prodaju telefona.